Over ons

Rotterdamse Festivals is een leden- en belangenplatform voor Rotterdamse Festival en Event producenten. Organiseer jij ook een feesten of evenementen en ben je op zoek naar kennis, ervaring, netwerk, vertegenwoordiging wordt dan lid van Rotterdamse Festivals.

Als de belangrijkste ledenvereniging die alle festivals in Rotterdam vertegenwoordigt, zijn we trots op het samenstellen van een line-up van allerlei evenementen die Rotterdammers van groot tot klein waarderen. Of je nu een muziekliefhebber, een voedselliefhebber, een dansliefhebber of een kunstkenner bent, onze leden organiseren elk festival naar wens!

Van opzwepende beats van internationale muziekiconen tot gastronomisch paradijs, waar foodfestivals de beste culinaire hoogstandjes van over de hele wereld laten zien.

Met Rotterdamse Festivals houdt het feest nooit op. Het hele jaar door ontsteken we de stad met een levendige energie die mensen uit alle lagen van de bevolking verenigt. Onze festivals dienen als katalysator voor culturele uitwisseling en bevorderen een gevoel van verbondenheid en saamhorigheid in het hart van Rotterdam.

Of je nu een lokale inwoner bent of een internationale bezoeker, Rotterdamse Festivals nodigt je uit om een ​​avontuur aan te gaan dat je perceptie van festivals zal herdefiniëren. Ervaar de magie, het plezier en de onvergetelijke herinneringen die onze festivals jou kunnen bieden.

Bezoek vandaag nog onze website om onze gevarieerde line-up van festivals te ontdekken, aankomende evenementen te ontdekken en je plaats veilig te stellen in het hart van bruisend Rotterdam.

Rotterdamse Festivals
Wij zijn er voor jou, festival voor festival!